A mikroalgák 3 fő hatása

 • Sejtszintű méregtelenítés, chlorella alga még a nehézfémeket is kiviszi a szervezetből!
 • Sejttáplálás, a spirulina alga több, mint 4000! Vitamint, ásványi anyagot, vitálanyagot tartalmaz!
 • Sejtvédelem – a káros szabadgyökök ellen az asztaxantin segítségével. Az asztaxantin a legerősebb természetes antioxidáns

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybevett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitálisanyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss. A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert! Az összes, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, több, mint 4000 vitálanyag van benne, sejtszinten, méregtelenít, táplálja és védi a szervezetet. Kíváló Antioxidáns a szabadgyökök ellen!

Spirulina és Chlorella: e két ősi algafajtát „zöld arany” néven ismerik, és már az ókortól napjainkig kiemelkedő szerepet kapott a vitalitás megőrzésében, az immunerősítésben és a fiatalos energikusság megőrzésében. Sejtszinten regenerál és véd, magas E vitamin tartalma a sejtek oxidatív stressz (öregedés) elleni védelmében hatásos Természetes 100% -os mikroalga keverék: Chlorella. Spuirulina , Lithotamnium, Axtaxantin a jobb immunrendszerért. Allergia ellen, méregtelenít, sejtszinten táplál és véd. A Chlorellaalga még a nehézfémeketis kivezeti a szervezetből,méregtelenít. Kíváló Antioxidáns hatású! Természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz! Vízben, vagy gyümölcslében oldva minden nap fogyasztható. Spirulina alga – az immunerősítés királynője. A spirulina algának nagyon magas a fehérje, az esszenciális aminosav, a vas és a klorofill tartalma. A spirulina gyakorlatilag a legjelentősebb B-12 vitamin és fehérje forrás a vegetáriánusok számára.  

Spirulina a leggazdagabb béta-karotin tartalmú élelmiszer, melyben a karotinoidok mind a tíz változata megtalálható. Ezen természetes változatok sokkal jobban asszimilálódnak a szervezetben, mint a mesterséges formák. Feltételezhető, hogy az algában, chlorellában és a zöldségekben lévő természetes karotinoidok rendelkeznek a legerősebb antioxidáns hatással. Húsz éves kutatások alapján ezen növények rendszeres fogyasztásával rák elleni védelmet érhetünk el. Japán kutatások megerősítették, hogy 90%-ban hatékony lehet az időskori szürkehályog ellen. A spirulina szabályozza a magas vérnyomást és növelheti az erek rugalmasságát. Megelőzés és kezelésként is használható a zsírmáj és a cirrózis ellen, valamint csökkenti a májgyulladás kialakulásának a lehetőségét. A spirulina nagy segítséget nyújthat a túlsúly elleni küzdelemben is. A spirulina por segíti a szervezet vörös- és fehérvérsejt termelését, ezzel erősíti az immunrendszert. Spirulina alga tudományos kutatások szerint hasznos lehet légzőszervi problémákra és különösen allergiás rhinitis esetén csökkentheti a tüneteket.

Chlorella alga – a méregtelenítés királya Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más mikroelemekben, klorofillban és karotinoidokban. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt. Egyik fő felhasználási területe a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a chlorella képes lehet biztonságosan eltávolítani a szervezetből a lerakódott méreganyagokat, vegyi anyagokat és nehéz fémeket. Legutóbbi kutatások alapján a chlorella hatásosan javítja az inzulinérzékenységet is. A chlorellával kezelt terhes nők esetén jelentősen enyhébb mértékű vérszegénységet figyeltek meg, mint a kontroll csoportnál. A chlorella táplálék kiegészítő hasznos lehet , mint természetes folsav, B-12 vitamin és vas forrás, így vértisztító, vérfrissítő hatással is bírhat. A klorofill és a hemoglobin kémiai szerkezete nagyon hasonló, ezért gyakran növényi vérnek is szokták nevezni. A chlorella az egyik leggazdagabb természetes magnézium forrás a szervezet számára. A magnézium nélkülözhetetlen a szívműködéshez, az immunrendszer működéséhez, a vérnyomás és a vércukor szabályozásához, az izmok erősítéséhez és ellazításához, a stroke megelőzéséhez és a mentális egészséghez. A chlorella segíthet kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből, ill. védelmet nyújthat a szabadgyökökkel szemben.

Csornay Kinga természetgyógyász , Allergia ellen! Sejtszinten méregtelenít, több mint 4000 vitálanyaggal táplál, antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök ellen!

A MIKROALGÁKAT A WHO SZUPERÉLELMISZERNEKMINŐSÍTETTE!
A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik:

 • Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.
 • Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig), rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet (kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.),
 • Több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges
  növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet.
 • Felszívódása akár 95 százalékos is lehet, így szervezetünk minden összetevőjét
  hasznosítja.
 • Az összes esszenciális aminosavat és zsírsavat pótolja, ami a táplálkozásukból
  hiányozhat!

Spirulina alga

A MIKROALGÁKAT A WHO SZUPERÉLELMISZERNEKMINŐSÍTETTE!
A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik:
Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.
• Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig), rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet
(kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.),
• Több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges
növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet.
• Felszívódása akár 95 százalékos is lehet, így szervezetünk minden összetevőjét
hasznosítja.
• Az összes esszenciális aminosavat és zsírsavat pótolja, ami a táplálkozásukból
hiányozhat!

Chlorella alga

A chlorella egy gömbalakú kis egysejtű zöld növényke, mely édesvízben tenyészik. Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más mikroelemekben (ásványi anyagokban), növényi rostban, klorofillban és például karotinoidokban is. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt, illetve jelentős arányban tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket: vas, mangán, cink, réz, kobalt (aminosav kelát-kötésben). A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek  ermelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét. Mivel gazdag rostokban, így fokozza a bélműködést is, segít tehát megelőzni minden pangás  kozta elmérgeződést a belekben. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás. A chlorellának kiemelkedő a klorofilltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel  szemben, és pozitívan hat a sejtregenerálódásra. Erősíti a stresszel szembeni ellenállást is. A Távol-Keleten az algákat szemes gabonákkal és szójával együtt fogyasztják, mivel így még erőteljesebb a  éregtelenítő hatásuk. Japánban úgy tartják, hogy az algák bizonyos mértékig megvédenek a környezeti sugárártalmaktól is (nukleáris, illetve röntgensugárzás). Ezenkívül az algák jótékony hatását tapasztalták a rák megelőzésében , és a már kialakult betegség kiegészítő kezelésében. Japánban és Thaiföldön termesztik  elsősorban. A Chorella intenzív, teljes körű, sejtszintű méregtelenítést végez, lúgosítja a szervezetet és beállítja az optimális pH-szintet. A sérült sejtek regenerálódását segíti, és ösztönzi az őssejtek működését. A különleges napfényfarmokon nevelt mikroalgák egyedülállóan magas klorofiltartalommal rendelkeznek.

A MIKROALGÁK 3 FŐ HATÁSA:

A készítmény hatását három fázisban végzi:

 • Sejtszintű méregtelenítés: A Chlorella alga még a nehézfémeket is kiviszi a szervezetből!
 • Sejttáplálás: A Spirulina alga több, mint 4000! vitamint, ásványi anyagot, vitálanyagot stb tartalmaz!
 • Sejtvédelem: A káros szabadgyökök ellen az Asztaxantin segítségével. Az Asztaxantin a legerősebb természetes antioxidáns!

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybevett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitálisanyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss. A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert! Az összes, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, több, mint 4000 vitálanyag van benne, sejtszinten, méregtelenít, táplálja és védi a szervezetet. Kíváló Antioxidáns a szabadgyökök ellen!

Spirulina és Chlorella: e két ősi algafajtát „zöld arany” néven ismerik, és már az ókortól napjainkig kiemelkedő szerepet kapott a vitalitás megőrzésében, az  immunerősítésben és a fiatalos energikusság megőrzésében. Sejtszinten regenerál és véd,magas E-vitamin tartalma a sejtek oxidatív stressz (öregedés) elleni védelmében hatásos. Természetes 100% -os mikroalga keverék: Chlorella. Spuirulina , Lithotamnium, Axtaxantin a jobb immunrendszerért. Allergia ellen, méregtelenít, sejtszinten táplál és véd. A Chlorella alga még a nehézfémeket is kivezeti a szervezetből, méregtelenít. Kíváló Antioxidáns hatású! Természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz! Vízben, vagy gyümölcslében oldva minden nap fogyasztható, túladagolni nem lehet, mellékhatása nem ismert.

DR. BUDAI L. KÁROLY ORVOS AZ ALGÁK MEGDÖBBENTŐ HATÁSAIRÓL:
DR NAGY ÁKOS FŐORVOS SZERINT AZ ALGA KÍVÁLÓ TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐ:
Japánban, ahol a legtovább élnek az emberek, ahol a várható élettartam már 86 év, ott ezt jól tudják, hiszen az algafogyasztás a mindennapok része. Erősíti az idegrendszert, a bőr és a szem sejtjeit.

MIRE JÓ A MIKROALGA:

A mikroalgákat a WHO Szuperélemiszernek minősítette: Miért?

 • A mikroalgák mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák magas nyomelem
  és fehérjetartalma révén az egyik legtökéletesebb tápanyagaink és mikroszinten képesek
  befolyásolni a sejtek működését a jó irányba.
 • Klorofilltartalmuk antioxidáns hatású, véd a káros szabad gyökök ellen, melyek a rosszindulatú
  folyamatokért és végső soron az idő előtti öregedésért is felelősek.
 • C-vitamin tartalma támogatja az immunrendszert, így jobban ellenáll a fertőzéseknek: bacillusok, vírusok, nátha,megfázás ellen közismert.
 • Több, mint 4000 vitálanyagot tartalmaz, az összes vitamint, nyomelemet,ásványi anyagot tartalmazza.

Kapcsolódó források, hivatkozások: www.spirulina-chlorella-mikroalga.com www.eletmodkosar.hu

Szólj hozzá!