ALGAPROMIX zöld italpor

Kezdje a napot ALGAPROMIX zöldturmixal!

  • Egyszerre méregtelenít és a táplálkozási hiányosságok pótlásával növeli energia szintünket, erősíti immunrendszerünket.
  • Az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmazza az ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat enzimeket, flavonidokat, aminosavakat, növényi fehérjéket, rostot, klorofillt, antioxidánsokat.
  • Eredményesen szabályozza a szervezet sav-bázisegyensúlyát, stimulálja a bélben a Laktobacilusok szaporodását, javítja a szervezet oxigénellátását, stabilizálja a vércukor és koleszterin szintjét, serkenti a mellékvese működését, segít megszüntetni a vérszegénységet.
  • Nem csupán késlelteti az öregedési folyamatokat, enyhíti a Crohn -betegség és reflux tüneteit.
  • Bioaktív hatóanyagai hatásmechanizmusa rendkívül sokoldalú. CGF egyedi hatóanyag biztosítja a sejtek regenereálódásához szükséges üzemanyagot. Felnőtteknél az RNS/DNS funkciót fejleszti. Együttes hatásai utánozhatlanok, ezt az egységes hatóelvet eddig csak a természetnek sikerült produkálnia.
  • Annyi vitális anyagot tartalmaz, hogy rendszeres fogyasztása az éhségérzet és az ételek utáni sóvárgás csökkentését eredményezi.
  • Már egy pohár ALGAPROMIX az étrendünkbe illesztve, növeli energia szintünket, felpörgeti az anyagcserét, csökkenti a betegségek kockázatát, a legjobb öregedés késleltető.

Ajánlott fogyasztása: Napi 6-7 gr 2-3 dl gyümölcslével, zöldséglével /turmix vagy shaker / lehetőleg reggel éhgyomorra. A termék nem gyógyhatású készítmény, nem alkalmas betegségek gyógyítására, nem helyettesíti az orvosi ellátást. Egészségügyi probléma esetén keresse kezelőorvosát.

SPIRULINA alga: vitalitás a mindennapokban, szuper-élelmiszer
CHLORELLA alga: szervezet detoxikálója
ZÖLDÁRPAFŰ: gyulladáscsökkentö, súlykontroll
BÚZAFŰ: természet multivitaminja
ACEROLA: C vitamin bomba
SZILICIUM-dioxid: Kovasav a fiatalság megőrzéséért, természetes növényi alapanyagok kíméletes eljárással előállított őrleménye, sziliciumdioxid tartalommal.

Kapcsolódó források, hivatkozások: www.spirulina-chlorella-mikroalga.com www.eletmodkosar.hu

Szólj hozzá!