Egészséges izületek MSM-el

Az MSM (metil-szulfonil-metán) 34%-ban kénből áll – ez az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló ásvány az emberi szervezetben. A kén fontos
tápanyag az egészséges ízületek, ínak, ínszalagok és egyéb kötőszövetek fenntartásához. Az OptiMSM® egy rendkívül tiszta, jó minőségű MSM-kiegészítő, amelynek biztonságát és hatékonyságát számos klinikai vizsgálat támasztja alá.

Támogatás
Az MSM javítja az ízületek egészségét és azok normális mozgását, hogy aktív tudjon maradni.

Védelem
Az MSM szerepet játszik az ízületek közötti folyadék fenntartásában a mobilitás támogatása és az egészséges porc védelme érdekében.

Helyreállító ásványi anyag
Bergstrom Nutrition a mai legmodernebb technológiát alkalmazza annak megértéséhez, hogy az OptiMSM® miként működik az egészséges porcok támogatásánál, és az ízületek védelménél.

Az ízületi fájdalmak egyre gyakoribbá válnak az életkor előrehaladtával. Az OptiMSM® segíti a gyors gyógyulásta gyulladásos reakciók és az ízületi fájdalom által okozott duzzanat csökkentésével.

Csökkenti az öregedés jeleit
A fizikai erőfeszítés és az aktív mozgás fontos az általános egészségi állapot szempontjából, de az idő múlásával az ízületek és a porcok sérülékenyebbek lehetnek. Az OptiMSM® csökkentheti az öregedés ízületekre gyakorolt hatásait, támogatja az aktív életmódot és javítja az életminőséget.

kén kritikus fontosságú az egészséges ízületek és porcok kialakulásában és fenntartásában. Az OptiMSM® olyan ként juttat a szervezetbe, mely könnyen felszívódik, hogy optimálisan fejthesse ki hatását.

Forrás: https://osimagnezium.hu/egeszseges-izuletek-msm-el/

Ősi magnézium koncentrátum + OPTIMSM

Szólj hozzá!