Egyensúly belül Szépség kívül egészséges Öregedés

Köszönöm, hogy meglátogattad oldalunkat! Bízunk benne, hogy az általunk forgalmazott termékek bioélelmiszerek, táplálékkiegészítők, arc-és testápoló termékek egy magasabb életminőséghez járulnak hozzá,hiszen egyre többen vagyunk akik számára fontos, hogy egészségesen éljünk. Pár évtizede még természetes volt, hogy amit elfogyasztunk az értékes táplálék, a vitaminokat, és ásványi anyagokat természetes formában és megfelelő mennyiségben tartalmazza.

Napjainkban nemcsak az élelmiszeripar gyártók,  hanem a talaj minősége határozza meg hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk. A feldolgozott élelmiszerekben használt mesterséges adalékanyagok növelik a gyulladásos betegségek és az anyagcsere rendellenességek kockázatát. Tudatosabb hozzáállás sokat segíthet egészségünk megőrzésében. Ha szeretnél megismerkedni a természet adta lehetőségekkel és ellátogatsz TUDÁSTÁR oldalunkra sok információval, hiteles kutatási eredmények publikációjával segítünk egészséged megőrzéséhez.

Megismerheted az ásványi anyagok, enzimek, vitaminok, nyomelemek aminosavak stb. szerepét az emberi szervezetre, hiányával járó tüneteket, és még sok hasznos, megbízható forrásból származó információt.

Webáruházunkban saját termékeink mellett, olyan termékeket is forgalmazzuk,amelyek mellékhatások nélkül segíthetnek, megbízható, ellenőrzött forrásból származnak, felszívódásuk optimális és hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaznak.

Saját termékeink: ALGAPROMIX ZŐLD ITALPOR és ChoCordial 100%-ban természetes eredetű komplex élelmiszerek. Alkotóelemei növényi őrlemények kombinációja, tökéletes összetételű tápanyag. Ezek együttes hatásai utánozhatatlanok. Ezt az egységes hatóelvet eddig csak a természetnek sikerült produkálnia. Erősíti a védelmező és öngyógyító erőinket.

Érdemes oldalunkat gyakran látogatni itt értesülhetsz a legújabb világszínvonalú kutatási eredményekről is.

Vital Platform

Szilágyi Anikó kozmetikus mester vagyok egy évnyire a 70-től, és hiszem a fenti Hippokratesz.-i idézet igazságát a VitalPlatform egyszemélyes kis vállalkozásom elindító rugója az újdonságok, összefüggések kutatása, megismerése, kipróbálása. Ehhez kitűnő információs alap volt a kozmetikai szakmában eltöltött 45 év.

Holisztikus szemléletem, a szakmám és az emberek szeretete,mindig ösztönzően hatott, hogy az összefüggéseket keressem a tünetek és azok kiváltó okai között. Az internetről szerzett információk sokat segítenek, de sajnos sokszor ártalmasak is.

Fontosnak éreztem egy olyan felület, platform létrehozását amelyben az egészségesebb életmód a magasabb várható életkor a jobb életminőség, az egészségügyi kiadások csökkentésének népszerűsítésével tegyük életünket élvezhetőbbé.

Egyre több ember számára fontos önmaga, családja egészségének megőrzése. Magas energiatartalmú, de alacsony tápértékű élelmiszereket fogyasztunk, ezek kiegészítő pótlását tartom fontosnak.Hiszen a teljes életmódváltás már nagy kihívás és sokunknak nincs is “kedve ” hozzá. Szeretnénk egy kicsi tudatosabb hozzáállással, de ÉLNI az ÉLETET. Ehhez nyújtok segítséget a saját fejlesztésű élelmiszereimmel.

A saját fejlesztés természetesen az ötlet, a megfelelő összetevők felkutatása, mert a megvalósításához külsős élelmiszeripari szakemberek, fejlesztők, funkciónális élelmiszer gyártok voltak a segítőim. Így kapott 2 év után végleges formát az ALGAPROMIX Italpor család és az ChoCordial amikről a weboldalon bővebben olvashatsz. A termékeimet először családom, ismerősök, vendégeim tesztelték.

Az összetevők hatékonyságában nem kételkedtem, de a megfelelő ízvilág is fontos volt, hogy ne csak hatékony legyen de élvezetet is nyújtson a mindennapokban, legalábbis számomra aki azt vallom, hogy élni és nem lakni vagyunk itt a földön.

Szeretném minél több emberrel megismertetni, és felhívni figyelmét arra,hogy a mezőgazdaságnak sürgős szüksége van az újraélesztésre. Talajjavító mikrobiológiai megoldások amik megoldást jelenthetnek a talaj rohamos pusztulásának kiküszöbölésére. Ez a következő projektem célja.